Tentoonstellingen

In de wintermaanden is de galerie slechts open op afspraak. Schroom niet en bel voor een rondleiding of een workshop. In de galerie is zowel werk van mijzelf als van Olga Lohle: www.olgalohle.nl. Ik geef op afspraak rondleidingen aan groepen waarbij uitleg over het ambacht van portretteren en over de achtergrond van het spirituele werk van Olga Lohle. Ook is het mogelijk om op afspraak met een groep te boetseren. Leuk als bedrijfs- of familie- of vriendenuitje. Neem gerust contact op voor meer informatie via het contact formulier of bel of mail via: 06-45370622 / acmm@planet.nl. De historie van Veenhuizen is zeer droevig maar rijk, er zijn tal van interessante plekken te bezoeken. Kijkt u maar eens op de site www.veenhuizenboeit.nl.

flyer tentoonstelling

Kunst op Nienoord

13 en 14 oktober 2018 kunst op Nienoord expositie en demonstratie portretboetseren


Wat 'n kunst

1 september demonstratie portretboetseren bij Wat ’n kunst te Roden 13.00-17.00


Doedag in deKunsttuin

24 juni 2018: torsoboetseren door Angelien in de Kunsttuin, buitenschilderen o.l.v. Marleen van Engelen, Hospitaallaan 19 Veenhuizen. Opgave via deKunsttuin.

Zie voor meer informatie: de flyer


Onthulling bronzen beeld van notaris Smit

12 mei 2018 in het arboretum, de notaorestoen te Eenrum.


Demonstratie portretboetseren

10 mei 2018 op de internationale kunst en keramiekmarkt te Dwingeloo.


Tentoonstelling Dromen voorbij de Tijd, galerie Steenwijk

5 mei - 27 mei 2018, Meppelerweg 47 Steenwijk, werkdagen open van 13.30-17.00 en zaterdag van 10.00 tot 12.30

flyer tentoonstelling

Wim van der Beek schrijft in een recensie in de Steenwijkercourant ondermeer het volgende over de tentoonstelling: In de tentoonstelling 'Dromen voorbij de tijd' in Galerie Steenwijk spat de levens lust van de expositiewanden en de sokkels.(...)
In haar geschilderde en gebeeldhouwde portretten zit Angelien Coco Martin haar modellen dicht op de huid. De portretten zijn herkenbaar, maar het streven naar gelijkenis is voor de kunstenares geen doel op zich. Zij wil de kijker confronteren met mensen van vlees en bloed, personen die levensecht zijn en vitaliteit uitstralen. Haar portretkunst wekt de indruk dat de modellen met genoegen geposeerd hebben. Ze reflecteren eenzelfde soort energie als de zinderende en bij vlagen exotische schilderijen van Olga Lohle.
Angelien Coco Martin laat ons afwisselend kennis maken met krachtige, rustige, ingetogen, levenswijze, zelfbewuste en positief ingestelde persoonlijkheden. In haar portretkeuze en werkwijze etaleert zij een uitgesproken voorkeur voor mensen zonder opsmuk of pretenties. Ze voelen zich duidelijk op hun gemak tijdens de sessies waarin ze door de kunstenares vereeuwigd worden. Bijna terloops onderstreept de portret­ kunst van Angelien Coco Martin dat er een vertrouwensband bestaat tussen de maker en de mensen die in beeld worden gebracht. Die band gaat verder dan herkenbaarheid alleen.


Kunst in de Kerk

9 december 2017, Appingedam , demonstratie.


Kunst op Nienoord

14 en 15 okt 2017, stand en demonstratie.


Wat ’n kunst

Noordenveld 1 t/m 3 sept 2017, stand en demonstratie.


Kunst- en keramiekmarkt Dwingeloo

25 mei 2017 (hemelvaart).


Pauperparadijs binnenplaats

zomer 2017


Pop-up Gallery

Vanaf 21 mei 2017 vindt een tentoonstelling plaats van mijn werk in de Pop-up gallery te Veenhuizen. Zie voor meer informatie onderstaande flyer.

De tentoonstelling is verlengd en open op iedere zondag van 14.00- 17.00 en op afspraak, m.u.v. kerst en Nieuwjaar

flyer tentoonstelling

Impressie opening tentoonstelling Pop-up Gallery

Op 21 mei 2017 werd de tentoonstelling feestelijk geopend door Klaas Smid, de burgemeester van Noordenveld.